- Колко вероятен е такъв сценарий в Украйна? - Русия трябва

...
- Колко вероятен е такъв сценарий в Украйна? - Русия трябва
Коментари Харесай

Олексий Данилов: Ще освобождаваме нашата земя с всички средства! Кой е този Шойгу?...

- Колко евентуален е подобен сюжет в Украйна?

 

- Русия би трябвало да се махне от нашата територия. Колкото по-скоро тя го направи, толкоз по-добре ще бъде за Русия и за руснаците. Що се отнася до идващия терористичен акт, който Руската федерация желае да провежда, целият свят схваща, че ние ще предупредим всички за проектите на Русия. Трябва да работим дружно, с цел да създадем всичко допустимо и невероятно това да не се случи.

 

- Може ли наличието на специалисти от МААЕ в Запорожката атомна електроцентрала по някакъв метод да попречи на проектите на Русия, в случай че има такива, да подкопае централата? И какво е МААЕ за Русия?

 

- Институция, която въобще не може да управлява нуклеарните уреди.

Когато терористите превзеха нуклеарно оборудване през март предходната година, МААЕ трябваше да реагира неотложно. Но те реагираха прекомерно неенергично на това и в този момент целият свят има проблем от повече от година, който е, че терористите държат нуклеарен обект толкоз дълго време. Как може това да се случи в актуалния свят, мъчно ми е да кажа. Трябва да попитаме МААЕ по какъв начин могат да позволен това.

 

- Правилно ли разбирам, че степента на минно покритие на станцията е задоволителна руснаците да я взривят изцяло, просто да я унищожат с чудовищни ​​последствия?

 

- Става дума за охладителната система. Може да възникне огромна детонация, в случай че станцията няма задоволително вода за изстудяване на нуклеарните блокове. Искам да кажа и друго. Днес се появиха вести за обстрела на моста Чонгар, който се намира в окупирания Крим.

 

- Можете ли да коментирате по някакъв метод тази информация? Обстрел от въоръжените сили на Украйна ли беше?

 

- Днес в страната ни се водят военни дейности. И в случай че нещо се случи някъде, тогава имайте поради, че виновността не е наша. За това е отговорна Русия, която нахлу на наша територия. Нашата задача е напълно ясна и елементарна – да освободим цялата си територия, да стигнем до границите от 1991 година. Ние не се нуждаем от непозната земя, само че няма да дадем своята на никого, в това число и на полуостров Крим. Той ще се върне в нашата Украйна, това ще бъде нашата украинска земя, както беше несъмнено през декември 1991 година Целият свят тогава удостовери границите на страната ни. И ние няма да позволим на никого да ни вземе земята. По-рано съветският министър на защитата Сергей Шойгу съобщи, че Украйна се готви да нанесе удар по територията на Крим, по-специално със западни ракети " Химарс " или " Сторм Шадоу ".

 

- Фактът, че целият свят счита, че Крим е украинска територия и това е по този начин, значи ли, че такова оръжие може да се употребява на територията на Крим?

 

- На наша територия ще използваме всевъзможни средства за заличаване на армията на Руската федерация, която е нелегално тук. Това са терористи, които нахлуха в нашата земя и наша задача е да ги унищожим. Където и да сме, ние ще се оправим с тях - по всевъзможен метод, когато и да е на деня, всеки ден, до момента в който не освободим нашата територия. И какво ще бъде - " Хаймарс " или други средства за заличаване, ние ще решим. Това е наша територия, ние имаме право да я освободим. В същото време Сергей Шойгу заплаши при подобен сюжет с ответни ограничения и удари по центровете за взимане на решения.

 

- Какво я чака Украйна в този смисъл?

 

- Кой е този?

 

- Сергей Шойгу, министър на защитата на Руската федерация.

 

- Това ли е оня, който сподели на Путин, че ще превземе Киев за три дни?

Същият, който непрекъснато нападат страната ни с ракети? Не разбирам защо приказва. Целят се в Киев съвсем всеки ден. Дори когато имахме медиатори, които първо желаеха да приказват с нашия президент, а по-късно с президента Путин, те даже мислеха да ударят столицата на Украйна с ракети този ден. За нас това не е вест. Иска да ни изплаши? Много пъти ни плашат… Вече отвоюваме своята земя и по този начин ще бъде до момента в който си я върнем цялата.  
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР